Om Casa Jiliamba naar het hoogste niveau te brengen, vragen wij om uw ervaring. Wij doen onze uiterste best om uw een zo’n aangenaam mogelijke vakantie aan te bieden waar u heerlijk tot rust komt en van alle gemakken voorzien bent.


8 comments

 1. O de R. te NV schreef:

  Geachte.,

  Zijn er ook mogelijkheden om te zeilen in de omgeving?
  Bijvoorbeeld naar Ibiza?

  Hartelijke groet,
  O de R. te NV

 2. Corrie en Gerrie schreef:

  Heerlijk huis, fantastisch uitzicht, lekker dat je op meerdere plekken in de zon of juist in de schaduw kan zitten. En ook de keuken was verrassend compleet ingericht. Winkels en strand op 5-10 minuutjes rijden. Fijne plek dit.

 3. Familie Lesimanuaja schreef:

  Wij verbleven twee weken in dit heerlijke huis op een prachtige plek aan de Costa Blanca. Casa Jiliamba ligt op een berg met spectaculair uitzicht op de omgeving. Moraira zelf, met enkele heerlijke restaurants, een klein, sfeervol en kleinschalig typisch Spaans stadje ligt op steenworp afstand. Dichtbij genoeg om er even heen te gaan, boodschappen te doen of uit eten te gaan en juist ver genoeg ervandaan om te kunnen genieten van de rust!

  Het huis is van alle gemakken voorzien (airco in alle slaapkamers, goede aparatuur en wifi door het hele huis) en uitstekend verzorgd. Het ontbreekt je werkelijk aan niets. Bij het zwembad is het heerlijk relaxen onder de luifel. Je hoéft feitelijk niet naar het strand. Elke dag genieten van de BBQ: kortom: vakantie! Wij kunnen een verblijf in Casa Jiliamba écht van harte aanbevelen en zitten al te denken aan een boeking voor volgend jaar (ehm… we zijn net een week geleden terug gekomen).

  Wij verbleven er in totaal met 6 volwassenen en 1 kind. Er is nog veel meer ruimte voor bezoek.

  Jim, Liesbeth: bedankt voor jullie hulp bij het realiseren van een heerlijke vakantie!

 4. Familie Martens schreef:

  Als je met meer familie in Spanje vakantie wilt vieren, en toch ook graag privacy wilt, dan is Jiliamba de geschikte vakantievilla. Een aanrader. Samen gezellig bij elkaar, en toch je eigen deel van de villa. Van alle gemakken voorzien, ruime balkons, een heerlijk zwembad, fijne ligbedden, een super barbecue, prima mogelijkheden voor schaduw onder de luifel en de parasol, en dichtbij Moiraira en het strand. Leuke en bijzondere plaatsen in de wijde omgeving, met een prachtig achterland. Kortom, aan alles is gedacht en vervelen doe je er niet. Wij hadden allemaal langer willen blijven, maar ja de plicht roept natuurlijk.

 5. Jose Koolhaas schreef:

  Een heerlijke week doorgebracht in deze prachtige woning, in een appartement voorzien van alle gemakken.
  Daarnaast super verwend door Jim en Liesbeth Easton.

  Dank hiervoor!

 6. Ewoud en Saskia Endlich schreef:

  Wat een lekker plekje om op vakantie te zijn. Het huis is sfeervol en werkelijk van alle gemakken voorzien, het uitzicht is fantastisch en de bedden slapen heerlijk. In de omgeving zijn diverse leuke plaatsen om te bezoeken en het strand is vlakbij. Alle reden om nog een keer te gaan!

 7. Edwin Blom schreef:

  Wat een top locatie. Perfect voor ons. Kids beneden en wij boven met een schitterend uitzicht. Leuke stranden in de buurt. Wel direct waterschoenen aanschaffen. Komen zeker hier terug.

Leave a Reply